Yoga Lärarutbildning Recensioner

Joyce“Det var en mycket intressant process. Jag har växt väldigt mycket både personligen och i mitt praktiska utförande. Jag skulle vilja fortsätta studera filosofi. Mitt intresse växte så pass mycket att jag bara vill lära mig mer och mer och hur jag skulle kunna tillämpa den kunskapen i mitt privatliv. Det känns bra när jag tittar tillbaka på de senaste tre veckorna och ser hur mycket mitt praktiska utförande har förbättrats. Lärarna är mycket proffessionella och dem tog god tid på sig att lära oss hur vi i vår tur kan lära ut övningarna. Mitt personliga intresse för yoga sträcker sig långt utanför den fysiska kroppen. Vi fick lära oss om vikten av filosofi i kombination med asanaövningarna och andningen och de många fördelar som medföljer. Jag ser fram emot att få lära ut mina kunskaper. Jag kännner mig positiv och redo att sätta igång. Jag hoppas få komma tillbaka snart igen för mitt nästa steg. “ Joyce.


Silje“Arhantas yogalärarutbildning Europa kan varmt rekommenderas till alla dem som vill ta en Hatha yogalärarutbildning. Utbildningen är relevant och lärarna är riktigt bra. Som student får man en genuin lärarutbildning och en chans att fördjupa sig i sin egen praktiska träning. Ashramet är beläget i en vacker och fridfull omgivning. Det är lättare att fokusera när där är mindre “yttre faktorer” som kan distrahera en. Dessutom tillförde upplevelsen av att bo på ashramet en känsla av “äkta vara”. Att bo på ashramet var en ny upplevelse för mig. Jag gillade det och skulle verkligen vilja göra om det.” Silje.


Rachel“Det handlade inte enbart om att lära ut och praktiskt öva asanas, det var mycket mer än så. Tack vare den inspirerande, vediska och filosofiska läran som ges av Yogi Ram, blev det också en intensiv fyraveckors period av självstudier, vilket gjorde mig mer medveten om mina mål i livet och speciellt i min roll som yogalärare.” Rachel.


KikiEfter mitt äventyr på Arhanta Yoga Ashram europa, påbörjar jag ett helt nytt äventyr hemma. Under de senaste fyra veckorna har jag fått mycket kunskap och inspiration men också blivit starkare och mer balanserad. Lärarna var väldigt inspirerande, roliga, omtänksamma men samtidigt bestämda när det behövdes. Dem gav oss mycket information, support och uppmanade oss att tro på oss själva. Grunderna finns där – nu ska kunskapen bara omsätttas i praktiken. Trots att vårt schema var fullt från morgon till kväll, fanns där alltid tid för skratt. På bara några få veckor kommer du nära de andra eleverna. Ni kommer att hjälpas åt, stötta och motivera varandra. Det var en underbar upplevelse som kommer att fortsätta guida mig på min väg i livet.” Kiki.


eka“Den här yogalärarutbildning Indien är helt enkelt lysande! Den ger en både en utmaning och personlig och själslig utveckling. Samtidigt tvingas man konfrontera sina rädslor genom att gå utanför sin trygghetszon. Jag skulle rekommendera den kursen till alla dem som verkligen vill fördjupa sig i och förstå yoga. Personalen och lärarna är väldigt proffessionella och ger ett stort stöd till var och en student. Det är en tuff kurs men samtidigt en kurs som kommer att förändra en mer än man trodde var möjligt. Tack så mycket för den här upplevelsen! ” Eka.


isabella1“Den här  har varit en sådan fantastisk upplevelse. Jag har lärt mig så mycket, inte enbart om yoga men också om mig själv. Lärarna är underbara. Man kan klart se hur mycket dem brinner för det som dem lär ut och dem uppmanar en verkligen att göra sitt bästa. Det är hårt arbete men det är verkligen värt det. ” Isabella.

 


alexa1“Den här yogalärarutbildning i indien har inneburit så mycket mer än jag någonsin kunnat föreställa mig. Jag känner mig både bekväm med och självsäker nog att lära ut yoga men jag har samtidigt vuxit mentalt, fysiskt och själsligt. Ett överflöd av kunskap, kursens uppbyggnad tillsammans med lärarnas kompetens har gett mig möjligheten att ta del av så otroligt mycket information. Jag är säker på att den här upplevelsen kommer att förändra mitt liv på ett väldigt positivt sätt och jag är tacksam över den vägledning och det stöd som jag fått av Arhanta. Tack ska ni ha! ” Alexa, Sydafrika


evelyne2“Upplägget på yogalärarutbildningen gav mig chansen att sakta men säkert på ett naturligt sätt växa i rollen som yogalärare. Teamet på Arhanta gav mig kunskapen och de praktiska förutsättningarna för att känna mig säker och ansvarsfull i min roll som yogalärare. Jag lovordar dem för deras tillvägagångssätt och deras proffessionalism. Jag älskar deras engagemang. Dem är seriösa men har samtidigt en stor portion humor! ” Evelyn, Frankrike


xufeng2“Den mest fantastiska upplevelsen jag någonsin har haft. Varje lektion under kursen är en utmaning. Lärarna är mycket proffessionella och ansvarsfulla. Jag värdesätter verkligen deras insats och deras uppmärksamma sätt. ” Xufeng, Kina