Yoga Lärarutbildning

Yogalärarutbildning Europa

Delta i våra yogalärarutbildningar inom Hatha Yoga på vårt ashram i Nederländerna, Europa. Kurserna håller hög standard och du undervisas av erfarna och professionella lärare.

Yogalärarutbildning Indien

Vår fyra veckor långa yogalärarutbildning indien, på vårt yoga ashram i Indien, ger dig möjligheten att erfara och studera en genuin yogisk livsstil. Efter avslutad kurs erhåller du …

Yin yoga lärarutbildning

Vår lärarutbildning i yin yogalärarutbildning är en intensiv 50 timmars kurs där vi erbjuder en välutformad och heltäckande utbildning. Kursen ger dig en omfattande förståelse för yinyoga …

Yoga Ashram Indien

Arhanta Yoga Ashram Indien är ett traditionellt ashram som ligger i en landsort nära Khajuraho, den berömda tempelstaden i Madhya Pradesh i Indien. Asramet sträcker sig över 17 tunnland …

Yoga Ashram Europa

Arhanta Yoga Ashram är beläget i den fridfulla regionen Gelderland i Nederländerna, Europa. Ashramet sträcker sig över 1.6 tunnland och är idylliskt omgivet av skog och fält.

Yoga vidareutbildning

Alla studenter som framgångsrikt har avslutat en 200 timmars yogalärarrutbildning, kan fortsätta att utveckla sina färdigheter och undervisningstekniker inom yoga tack vare Arhanta yoga vidareutbildning.

Recensioner

“Den här yogalärarutbildning Indien är helt enkelt lysande! Den ger en både en utmaning och personlig och själslig utveckling. Samtidigt tvingas man konfrontera sina rädslor genom att gå utanför sin trygghetszon. Tack så mycket för den här upplevelsen! ”

Eka, Russia
eka

“Den här har varit en sådan fantastisk upplevelse. Jag har lärt mig så mycket, inte enbart om yoga men också om mig själv. Lärarna är underbara. Man kan klart se hur mycket dem brinner för det som dem lär ut och dem uppmanar en verkligen att göra sitt bästa.”

Isabella, Australia
Karla

“Den mest fantastiska upplevelsen jag någonsin har haft. Varje lektion under kursen är en utmaning. Lärarna är mycket proffessionella och ansvarsfulla. Jag värdesätter verkligen deras insats och deras uppmärksamma sätt. Det är hårt arbete men det är verkligen värt det.”

Xufeng, Kina
Xufeng

Subscribe to our mailing list and receive 5 free e-books

Se De Video

Att se mer Prenumerera på vår kanal på YouTube

Våra Ackrediteringar
Vår Blogg

Prenumerera På Vårt Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt månatliga nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om våra artiklar och evenemang.