Yoga Ashram Europa

Arhanta Yoga Ashram Europa är beläget I den fridfulla regionen Gelderland i Nederländerna. Ashramet sträcker sig över 1.5 tunnland mark och är idylliskt omgivet av skog och fält. Ashramet erbjuder samma autentiska yoga ashram upplevelse som på vårt ashram i Indien. Ashramet drivs under övervakning av Yogi Ram.

arhanta yoga ashram netherlands

Ett ashram är den idealiska platsen för att studera och utvecklas. Under fyra veckor kommer du att vistas i yoga ashramet. Du kan fördjupa dig fullständigt i kursen och koncentrera dig på din personliga utveckling utanför vardagliga distraktioner. Inrättningarna på ashramet är enkla men rena och bekväma. Eleverna kan välja mellan delade rum, delade dubbelrum och enkelrum. Toalett och dusch delas. Tre helt vegetariska mål serveras varje dag och eleverna deltar i en timmes Karma Yoga dagligen. Det enda målet under din vistelse kommer att vara att fokusera till fullo på din yogalärarutbildning och att verkligen erfara den yogiska livsstilen. Den vackra naturen, det omfattande schemat och utbytet med lärare och studiekamrater kommer att bli en livsomvälvande erfarenhet.

Studera vid Arhanta Yoga Ashram Europe

På vårt ashram kan du vara helt nedsänkt i kursen och du kan koncentrera dig på din personliga utveckling, utan några distraktioner i ditt dagliga liv. Det enda målet under din vistelse är att fokusera helt på din yogalärarutbildning och att verkligen uppleva den yogiska livsstilen. Den vackra naturen, det strukturerade schemat, interaktionen med lärarna och medstudenterna blir en livsförändrande upplevelse.

Vad är speciellt med Arhanta Yoga Ashram Europa

 • Det erbjuder en miljö fri från yttre störningsmoment för djupare fokus på studier och praktik.
 • Det erbjuder möjligheten att leva ett enkelt liv fritt från materiella måsten.
 • Den fridfulla atmosfären stimulerar själsligt växande och uppmanar till självreflektion.
 • Det erbjuder möjligheten att erfara och leva en sann yogisk och sattvisk livsstil inom Europa.
 • Det erbjuder samma autentiska yoga ashram upplevelse som i Indien.
 • Alla lärare är tränade direkt under Yogi Ram.

Yoga ashram regler

 • 100% närvaro är obligarisk. Eleverna förväntas delta i alla lektioner och aktiviteter.
 • Studenter av en TTC kan inte lämna ashramen (utom på fridagen). I händelse av en nödsituation är lämning av ashram endast möjlig med skriftlig överenskommelse från kursansvarig.
 • Alkohol, tobak och alla andra droger är strikt förbjudna under kursen och på ashramets område.
 • Du är tillåten att följa din medicinering, men var vänlig och underrätta ashramets personal.
 • Vi iakttar tystnad under alla måltider.
 • Maten på ashramet är strikt vegetarisk. Det är inte tillåtet att medföra någon icke-vegetarisk mat till ashramets område.

Rum
Ashramet tillhandahåller rum för upp till 40 studenter samtidigt. Inkvarteringen består av enkelrum, dubbelrum och delade rum.

Måltider
Ashramet erbjuder enbart rent vegetariska mål. Varje dag erbjuds tre mål mat – frukost, lunch och middag. Alla frukter och grönsaker som används i matlagningen är ekologiska.

Internet och telefon
För djupare självreflektion och komplett fokus så rekommenderar vi att hålla så lite kontakt med världen utanför som möjligt. För akuta fall finns Wi-Fi och möjlighet till att använda telefon i ashramets inrättningar.

Morgonpromenader
Det finns en mängd leder för avslappnande och uppfriskande morgonpromenader nära ashramet.

Hur man kommer till Arhanta Yoga Ashram i Nederländerna:

Arhanta Yoga Ashram är väl anknutet till kollektivtrafiken. Det finns en busshållplats precis utanför ashramets lokaler. Om du tänker anlända med allmänna transportmedel så kan du planera din resa på www.9292.nl/en

Om du kommer med flyg så kan du åka med kollektivtrafik från Nederländernas internationella flygplats Schiphol (www.schiphol.com) till ashramet. Alternativt kan du välja att använda Schiphols resetaxi. Schiphols resetaxi är en delad taxi som tar dig från flygplatsen direkt till ashramet. Ju fler som bokar tillsammans desto billigare blir det per person. Du kan reservera din taxi genom att följa denna länk.

Arhanta Yoga Ashram i Europa kontaktinformation:

Adress: 66 Sinderenseweg
Sinderen 7065BL
Nederländerna
E-mail: info@arhantayoga.org
Telefon: + 31 626 407 521

yoga teacher training europe

Behöver du ett svar nu?

Ring oss

+ 31 618 504823 (Europe)

Maila oss

info@arhantayoga.org

Chatta med oss

+ 31 618 504823 (Whatsapp)