Yoga Ashram Indien

Arhanta Yoga Ashram Indien är beläget nära Khajuraho, också känd som Tempelstaden, i Madhya Pradesh. Yoga ashramet täcker 17 tunnland av gröna marker och är beläget i en frodig och vacker natur, omgiven av kullar och till synes ändlösa fält.

Arhanta yoga ashram India

Livet i ett yoga ashram är enkelt och fokuserar enbart på läran och din andliga utveckling snarare än på vardagens bekvämligheter. Det är viktigt att förstå att ett ashrams inrättningar är minimalistiska och att dem inte erbjuder lyx som på ett hotell. Det är enbart lämpligt för dem som önskar erfara en genuin yogisk livsstil och som vill fokusera på självreflektion och personlig utveckling.

Arhant Yoga Ashram är det perfekta stället för att följa en andlig skola. Det erbjuder en avskild miljö där du kan fokusera fullständigt på din personliga utveckling, utövandet av yoga och meditation. Den fridfulla miljön ger dig möjligheten att avstå från dina materiella måsten och att fokusera på ditt inre. Samtidigt tillåter det dig att knyta an till den vackra naturen runt omkring, och se ett djupare samband med skapelsen.

Ashramets inrättningar

 • Arhanta Yoga Ashram har rum för upp till 40 elever.
 • Inkvarteringen består av enkelrum och delade dubbelrum. Badrummen är utrustade med toaletter från västvärlden och kalla duschar. Varmt vatten finns tillgängligt under vintersäsongen. Alla fönster och dörrar har myggnät installerade.
 • Yogasal om 167 m².
 • Tre vegetariska mål mat per dag (frukost, lunch, middag) samt örtte.
 • RO filtrerat säkert dricksvatten.
 • Ashram Boutique (yogamattor, meditationskuddar, sjalar, toalettartiklar etc. till faktiska kostnadspriser).
 • Begränsat Internet finns tillgängligt (hastighet och uppkoppling beror på Internetleverantören såväl som på flera andra faktorer).
 • Möjligheter till internationell telefoni.

Yoga ashram regler

 • 100% närvaro är obligarisk. Eleverna förväntas delta i alla lektioner och aktiviteter.
 • Studenter av en TTC kan inte lämna ashramen (utom på fridagen). I händelse av en nödsituation är lämning av ashram endast möjlig med skriftlig överenskommelse från kursansvarig.
 • Alkohol, tobak och alla andra droger är strikt förbjudna under kursen och på ashramets område.
 • Du är tillåten att följa din medicinering, men var vänlig och underrätta ashramets personal.
 • Vi iakttar tystnad under alla måltider.
 • Maten på ashramet är strikt vegetarisk. Det är inte tillåtet att medföra någon icke-vegetarisk mat till ashramets område.
200 hour yoga teacher certification course in India

How to Reach

Det är väldigt lätt att komma till vårt ashram. Vår Yoga Ashram i Indien ligger bara 14 km från Khajuraho flygplats och 10 km från Khajuraho tågstation. Det går dagliga flygningar och tåg från New Delhi, Varanasi och Agra till Khajuraho. Hämtning och avlämning erbjuds alla studenter på kursens första och sista dag. Individuell transport från flygplatsen / tågstationen kan också ordnas.

Internationella studenter kan först anlända till flygplatsen i New Delhi (IGI-flygplatsen) och därifrån ta inrikesflyg eller tåg till Khajuraho. Det finns många andra alternativa rutter, vänligen maila oss för ytterligare hjälp.

Arhanta Yoga Ashram i Indien kontaktinformation

Adress: Yatri Niwas (nära Khajuraho)
Byn Bansarai, P.O. Onta Purwa (via Bamitha)
Distrikt Chhatarpur,Madhya Pradesh 471105, Indien
E-mail: info@arhantayoga.org
Telefon: +91 7011723320

Need An Answer Now?

Ring oss

+ 31 618 504823 (Europe)

Maila oss

info@arhantayoga.org

Chatta med oss

+ 31 618 504823 (Whatsapp)