Yoga Semester i Indien

Vill du åka på en härligt avslappnande yoga semester och fylla på dina energiförråd? Arhanta yoga ashram erbjuder idealiska yogasemestrar både för nybörjare och avancerade yogautövare. Dessa semesterprogram tillhandahåller dagliga yoga- och meditationsklasser under personlig handledning av mycket erfarna lärare. Du kommer också att få ta del av smakrika ekologiska och vegetariska måltider samt ha tid över till att bara slappna av, läsa eller åka på sightseeing.

yoga-semester-i-indien

Arhanta yoga ashram i Indien är den perfekta platsen för detta. Du kommer att bo på ashramet, omgiven av frodig och vacker natur. På morgonen vaknar du till både fågelsång och till en vacker soluppgång och kan börja dagen med en promenad i den vackra naturen som omger ashramet. Du bestämmer själv hur mycket ledig tid du vill ha för dig själv och hur stor del av ashramets utbud av yoga- och meditationsklasser som du vill delta i.

Du är varmt välkommen vid vilken tidpunkt som helst, se bara till att kontakta oss i förväg för att reservera en plats. Vi rekommenderar en vistelse på minst en vecka men gäster är välkomna även för kortare tidsperioder.

Säng i dubbelrum

30€ per dag / 210 € per vecka (7nätter)

Enkelrum

40€ per dag / 280 € per vecka (7 nätter)

Vad du får under en Arhanta yoga semester i Indien

  • Enkelt och grundläggande naturnära boende
  • Dagliga yoga- och meditationsövningar för renande och klargörande av sinnet
  • Avgiftande ekologiskt odlad vegetarisk mat för renande av kroppen
  • Praktiserande av fasta och invärtes renande övningar (frivilligt)
  • Känslomässiga och stressbefriande övningar
  • Utövande av föryngrande djupandningstekniker
  • Personlig andlig vägledning
  • Upplevelse av inre frid och överflöd av tid

Hur du deltar

För att delta, kontakta oss på info@arhangayoga.org. När du blivit accepterad kommer du att motta betalningsinstruktioner. För att bekräfta din plats måste du betala en handpenning på 200 €.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *